sediu

 

 

1

 

Savinidue este o companie producatoare de mobilier de baie si capace pentru vasul de toaleta, care in cursul anilor a crescut si s-a dezvoltat, marindu-si gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast si detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum si o gama ampla de capace wc din mdf.

 

2

Inovatia, respectul pentru mediul inconjurator si atentia acordata cerintelor clientilor sunt pentru Savinidue un stimul constant pentru dezvotarea si imbunatatirea productiei. Atentia acordata designului insotita de un bun raport calitate pret, au evidentiat dintotdeauna activitatea Savinidue. Acum colectiile noastre imbratiseaza stiluri diferite: clasic, modern si contemporan.

 

3
Dezvoltata in ultimii 10 ani, azi compania Savinidue este o realitate solida in orasul Sebes din Romania, la putini kilometri de Alba Iulia si Sibiu.
In toti acesti ani s-a creat o insemnata experienta si profesionalitate in domeniu, reusindu-se transpunerea imediata in realitate a necesitatilor de amenajare a unui spatiu care a devenit tot mai important in interiorul unei case. Confirmarea profesionalismului nostru si a grijii pentru oameni si mediul inconjurator a venit o data cu certificarile si standardele internationale pe care Savinidue le-a obtinut:

  • ISO 9001 – standardul pentu sistemul de management al calitatii;
  • ISO 14001 – standardul pentru sistemul de management de mediu;

 

iso_9001ISO_14001_logo

 

4
Rezultatele foarte bune au determinat, la sfarsitul anului 2013 si inceputul anului 2014, o dezvoltare industriala accentuata materializata printr-o retehnologizare completa, utilizandu-se tehnologii de ultima generatie. Desi economia traversa o perioada de criza generala, proprietarul unic, Piersante Savini, a mizat puternic pe investitii in noi utilaje si instalatii, atat de vopsitorie cat si de tamplarie, precum si pe dublarea suprafetei acoperite a fabricii, care acum are 17000 m² si in care isi desfasoara activitatea circa 375 angajati.

 

5

Caracterizata de o penetrare profunda a pietelor europene, in acest moment Savinidue, cel mai mare producator de mobilier de baie din Romania, isi distribuie produsele in Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Romania, Ungaria, Germania si Ucraina.