TERMENI SI CONDITII / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE / PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Savini Due SRL, denumita in continuare Savini Due, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de persoana vizata. Savini Due se obliga sa respecte toate drepturile persoanelor vizate, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In sensul prevederilor Legii nr. 677/2001, datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a identifica o persoana sau pentru a o contacta online sau offline. Informatiile personale sunt prelucrate numai cu acordul persoanei vizate (de exemplu, daca sunt oferite cu buna stiinta printr-unul dintre formularele on-line, prin participarea la tombole si concursuri, prin inregistrare sau abonare pe site, prin comunicare telefonica, fata in fata in cadrul unor evenimente etc.).

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul derularii unor activitati de marketing si publicitate, de promovare a unor produse si servicii, activitati media, de relatii cu clientii, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului. Savini Due poate prelucra si transmite datele cu caracter personal, in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat si numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea respectivelor companii, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca utilizarea si furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care Savini Due poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a unor produse si servicii.

Persoana vizata intelege si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopurile mai sus mentionate.

Conform Legii nr. 677/2001, orice persoana vizata beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, se garanteaza respectarea dreptului de opozitie la prelucrarea datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor, cu exceptia datelor a caror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala.

Pentru exercitarea acestor drepturi orice persoana vizata poate inainta catre Savini Due o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. Cererea va fi comunicata la SC Savini Due SRL, cu sediul in Sebes, str. Augustin Bena nr. 100A, jud. Alba, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J01/8341/2004, avand Cod Unic de Identificare RO1556, sau prin e-mail la adresa: contact@savinidue.ro  . In cerere, solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Acest site foloseste cookies pentru a va oferi o experienta cat mai buna. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea SAVINI DUE SRL si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, SAVINI DUE este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre SAVINI DUE nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. SAVINI DUE nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

® Marca inregistrata a SAVINI DUE SRL. Toate drepturile rezervate.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv „Marci”) ce apar pe acest website apartin SAVINI DUE SRL, parte a SAVINI DUE. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca SAVINI DUE isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.