Un parteneriat pentru excelenta sportiva

feb. 13, 2020 | Newa, News

În această lună Savini Due a anunțat printr-o postare pe pagina oficială a companiei, încheierea unui parteneriat pe o durată de un an, prin care compania cu origini italienești, lider în piața mobilierului pentru baie din România, devine sponsor oficial al echipei de ciclism Giotti Victoria pentru competițiile din România, Ungaria și țările ex-Iugoslave.

Dott. Savini & Mr. Giuliani

Dott. Savini & Mr. Giuliani

 

Despre echipa de ciclism Giotti Victoria

Echipa Giotti Victoria – Palomar este o echipa de ciclism italiano-română fondată de fostul mare ciclist de origine italiană, Stefano Giuliani, recunoscut internațional pentru succesele sale din cadrul Giro d’Italia. Echipa este formată din cicliști din Italia, România și Japonia, și participă în fiecare an în competiții precum Turul României, Turul Japoniei, Ronde de L’oise (Franța), Campionatul Național din Italia, Campionatul Național din România, și multe altele.

 

Despre Savini Due

Savini Due este lider pe piața de mobilier pentru baie din România, din Ungaria, și este un jucător important pe piața din Italia, Grecia, Bulgaria și țările ex-Iugoslave. De 17 ani, pasiunea pentru designul italian și calitatea materialelor utilizate se transpun în produsele care s-au remarcat an de an la târgurile internaționale, și pe care le regăsim în cele mai multe dintre băile din România. Compania se implică activ în viața societății și în comunitatea locală, unde sprijină educația în condiții de igienă, sănătatea și sportul, prin diferitele programe pe care le desfășoară anual.