fbpx

Instrucțiuni de montaj

Certificat de Garanție

Descarcă certificatul de garanție aici:

Certificat de garanție

Montarea unui mobilier de baie suspendat

Montarea unui mobilier de baie cu picioare

Montarea unei oglinzi de baie cu dulăpior

Instrucțiuni de montaj PDF

Descarcă PDF-ul cu instrucțiunile de montaj pentru colecția din care face parte mobilierul tău.

Întrebări frecvente

Întrebări generale

De unde pot achiziționa produsele Savini Due?

Produsele Savini Due pot fi achiziționate de la partenerii noștri. Pentru a afla lista completă de parteneri, accesează pagina Contact.

Întrebări tehnice referitoare la produse

Care sunt tipurile de materiale utilizate pentru mobiliere?

Mobilierele de baie Savini Due sunt realizate din PAL, MDF, HDF, lemn masiv și lemn stratificat.

Care sunt tipurile de materiale utilizate pentru lavoare?

Majoritatea lavoarelor pe care le utilizam sunt realizate din ceramică. Excepție fac lavoarele pentru colecțiile Armonia, Geos și Cielo, care sunt realizate din compozit, și lavoarul pentru spălătoare, acesta fiind realizat din plastic dur.

Cum pot afla finisajele și dimensiunile disponibile pentru fiecare colecție de mobilier?

Informațiile despre fiecare colecție de mobilier (inclusiv finisajele și dimensiunile disponibile) pot fi aflate accesând pagina dedicată colecției respective astfel: (exemplu) Colecții -> Armonia.

Întrebări despre modalitatea de instalare

La ce înălțime față de pardoseală este recomandată montarea mobilierelor suspendate?

Pentru o bună experiență de utilizare, mobilierele suspendate este recomandat să fie montate la o înălțime de 85-90 cm față de pardoseală

Care este distanța recomandată față de sursele de căldură care trebuie respectată la montarea mobilierului?

Distanța minimă recomandată față de sursele de căldură în cazul montării mobilierului de baie este de 30 cm.

Care este distanța recomandată față de sursele de apă (duș, cadă) care trebuie respectată la montarea mobilierului?

Se recomandă amplasarea mobilierului de baie la o distanță minimă de 50 cm de sursele de apă. Evitați contactul direct cu apa.

Cine poate face racordarea produselor la rețeaua de apă și canalizare, și/sau la rețeaua electrică după caz?

Pentru o utilizare responsabilă a mobilierului de baie, este obligatoriu ca racordarea la rețeaua de apă și canalizare să fie realizată de personal calificat. De asemenea, pentru produsele care necesită racordare la rețeaua electrică, este obligatoriu ca acest lucru să fie realizat de o persoană calificată. Defectele și pagubele rezultate din nerespectarea acestor prevederi, duc la pierderea garanției.

Mobilierul poate fi așezat pe o suprafață cu denivelări?

Este recomandată montarea mobilierului de baie pe suprafețe drepte, fără denivelări, în caz contrar, instalarea mobilierului pe orizontală și verticală se va face cu ajutorul nivelului, deoarece aceste denivelări creează tensiuni în punctele de rezistență și vor duce la defectarea mobilierului pe termen lung.

Mobilierul poate fi montat la exterior?

NU. Mobilierul de baie Savini Due nu este conceput să reziste la exterior.

Poate fi modificat produsul (decupare, tăiere) pentru a se potrivi într-un spațiu dat?

Modificarea mobilierelor în orice fel (ex. decupare, tăiere) pentru a se încadra în spațiu disponibil în baie duce automat la pierderea garanției. Vă recomandăm să vă consultați cu reprezentantul magazinului, designerul sau instalatorul dvs. pentru a alege cel mai potrivit mobilier pentru baia dvs.

Care sunt etapele de montare / instalare a mobilierului de baie?

Pentru parcurgerea etapelor de montare / instalare a mobilierului de baie accesați Instrucțiunile de montare.

Cum se montează lavoarul pe mobilierul de baie?

Pentru montarea lavoarului pe mobilier este recomandată utiliare unui kit de fixare adecvat tipului de perete (cărămidă, beton, etc). De asemenea, pentru etanșare și pentru evitarea scurgerilor de apă, la montaj se recomandă utilizare siliconului sanitar.

Întrebări despre modalitatea de întreținere și asigurare a garanției

Care este perioada de garanție a produselor?

Toate produsele din gama Savini Due vin însoțite de o perioadă de garanție de 2 ani, și începe de la momentul achiziționării acestuia.

Care este modalitatea de asigurare a garanției?

Respectați recomandările cu privire la întreținerea și instalarea mobilierului de baie. Nu asigurăm garanție pentru produsele deteriorate datorită nerespectării acestor recomandări sau folosirii produselor în alte scopuri decât pentru cele care au fost realizate.

Cu ce se recomandă curățarea suprafețelor lemnoase?

Pentru curățarea părților din lemn, utilizați o cârpă din micro fibră ușor umedă. Evitați utilizarea abrazivilor, acizilor și / sau a produselor agresive și nu lăsați apă pe părțile superioare ale mobilierului și pe părțile din lemn.

Cu ce se recomandă curățarea lavoarelor?

Pentru a îndepărta calcarul, murdăria și petele care se pot depune pe suprafață, este suficient să curățați cu apă și săpun sau cu detergenți obișnuiți neabrazivi, cu burete neabraziv sau cu țesătură de bumbac, având grijă la clătirea suprafeței.

Cu ce se recomandă curățarea oglinzilor?

Pentru curățarea oglinzilor este recomandată utilizarea unor lavete din micro fibră și evitarea substanțelor abrazive, a acizilor sau a produselor agresive.

Este conceput mobilierul pentru a rezista la un grad ridicat de umiditate (udare)?

Mobilierul de baie este conceput să reziste la condiții normale de umiditate (abur, stropire accidentală). Expunerea permanentă la un grad ridicat de umiditate va provoca deteriorarea mobilierului (umflare), fapt care nu este acoperit de garanție.

Care este greutatea maximă recomandată a produselor ce pot fi așezate pe lavoarul mobilierului?

Greutatea maximă recomandată a obiectelor ce pot fi așezate pe lavoarul mobilierului de baie, este de 2 kg.

În cazul în care constat un defect la unul din produsele Savini Due achiziționate, care este procedura de accesare a garanției?

Pentru accesarea garanției pentru produsele Savini Due, vă rugăm să păstrați bonul fiscal sau factura de achiziție, și să luați legătura cu magazinul de unde a fost achiziționat produsul. Această modalitate vă asigură că solicitarea dvs. ajunge în cel mai scurt timp la Savini Due pentru soluționare.

Declarații de conformitate

Pentru declarația de conformitate a produselor, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@savinidue.ro cu titlul Declarație de conformitate + codul produsului pentru care o solicitați.