fbpx

Media

Articole ZF 22.06.2021: Producătorul de mobilier Savini Due din Sebeş a încheiat anul 2020 cu venituri de 131 milioane lei, în creştere cu 2%

Producătorul de mobilier Savini Due din Sebeş a încheiat anul 2020 cu venituri de 131 milioane lei, în creştere cu 2%: „Oprirea cererii de la începutul anului, care a durat câteva luni, a fost recuperată până la finalul anului”.

detalii pe link.

Interview with Mr. Mihai Boroschi in BricoMagazine about Savini Due's future and the challenges of 2020. - 20.04.2021

Our Sales Manager, Mr. Mihai Boroschi, talking about 2020’s challenges, 2021 plans and the future for Savini Due in the latest issue of the most important DIY magazine in Italy, BricoMagazine

– click the link for details.

Şeful fabricii de mobilier Savini Due din Sebeş: Din 2020 vrem să.... - 17.04.2019

Producătorul de mobilier pen­tru baie Savini Due din Sebeş, ju­de­ţul Alba, controlat de omul de afaceri ita­lian Piersante Savini, estimează pentru acest an o creştere de 3-4% a afa­cerilor faţă de anul 2018, când com­pa­nia a realizat o cifră de afaceri de 28,3 mil. euro….. 

Citește în continuare pe ZF.ro

LOCURI de MUNCA în Alba: 318 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș.... - 07.05.2019

AFOFM Alba a transmis locurile de munca vacante la data de 7 mai 2019, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Cugir și Câmpeni. În total, în județ sunt disponibile 318 de posturi…… 

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

28 – 29 martie: „Marketing one on one”, workshop-uri și training-uri pentru elevi și studenți.... - 26.03.2019

Evenimentul, aflat la prima ediție, se adresează deopotrivă elevilor și studenților, cât și pasionaților de marketing. Acesta oferă publicului larg șansa de a intra în contact cu lumea Marketing-ului, atât prin intermediul unor workshop-uri și training-uri, cât și prin intermediul unui concurs creativ…. 

Citește în continuare pe alba24.ro

FOTO: Secția de Pediatrie de la Sebeș s-a redeschis după lucrări de renovare... - 28.03.2019

Au contribuit, de asemenea: compania Kronospan cu o sponsorizare în plăci, firmele DML Invest, Genova Oil și Cora Company

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș s-a redeschis joi, 28 martie 2019, după efectuarea unor ample lucrări, susținute cu un generos buget de 100.000 de euro de către compania Savini Due…. 

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Producătorul de mobilă Savini Due din Sebeş, afaceri de peste 28 mil. euro în 2018, plus 12%.... - 21.01.2019

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 28,3 mil. euro, în creştere cu peste 12% faţă de anul anterior. Exportul a reprezentat şi în 2018 aproximativ 64,4% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe externe rămânând Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia şi mai nou ţările din spaţiul ex-iugoslav….. 

Citește în continuare pe ZF.ro

O firmă din județul Alba donează 350.000 de lei pentru dotarea unităților.... - 20.02.2019

Savini Due lansează un nou proiect la începutul anului 2019: REFRESH își propune să susțină educația din județ, în condiții de igienă în toate grădinițele, școlile și liceele din Alba.

Piersante Savini, omul de afaceri italian, binecunoscut pentru acțiunile de sprijinire a comunității din județul Alba, lansează anul acesta un nou proiect Savini Due….. 

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Savini Due din Sebeş , producător de mobilier pentru baie, afaceri de 30 mil. euro... - 30.10.2018

Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, producătorul de mobilier pentru baie controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri de 30 mil. euro, în creştere cu aproximativ 17% faţă de 2017, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor….

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Căutăm angajați de oriunde. Cât de mare e criza de muncitori.... - 13.12.2018

Pe un frig pătrunzător de decembrie, câțiva muncitori vietnamezi trudesc pe lângă Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia, în parcul din fața Catedralei. Firma care lucrează pentru primărie, ”Elis Pavaje”, a găsit o soluție exotică la criza de angajați în construcții și a apelat la muncitori extracomunitari, considerați harnici și disciplinați….. 

Citește în continuare pe G4Media.ro

Savini Due va asigura renovarea completă a secției de Pediatrie din cadrul Spita... - 03.09.2018

Omul de afaceri italian, dl. Piersante Savini, binecunoscut pentru acțiunile de sprijinire a comunității din județul Alba, a decis, în urma unei întâlniri cu managerul Spitalului Municipal din Sebeș, doamna Anca Franchini, să finanțeze lucrările de renovare a secției de Pediatrie, din cadrul spitalului…..

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Care sunt cele mai puternice companii din Alba, care au crescut cifra de afaceri... - 24.10.2018

Care sunt cele mai puternice companii din Alba, care au crescut cifra de afaceri a județului cu peste 100% în ultimii ani?

Economia județului Alba este predominant îndreptată spre sectorul industriei – în special industria prelucrătoare…..

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Gest de excepţie al omului de afaceri Piersante Savini. Proprietarul SAVINI DUE a donat - 03.08.2018

Omul de afaceri Piersante Savini, proprietarul unic al SAVINIDUE Sebeș, a făcut un gest de mare omenie, donând banii necesari pentru operaţia de care va avea nevoie un băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume…..

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Vitrina semnează campania TV 'Pentru o baie ca o operă de artă, alege Savini Due' - 14.05.2018

Brieful a fost destul de clar. O companie care ajunsese numărul 1 în piața pe care activează de 15 ani s-a hotărât să își facă mai bine cunoscut numele în România.

Cei mai mulți dintre noi fredonează în baie. Unii ajung chiar la cântat piese întregi, dar să nu exagerăm. Întrebarea la care am răspuns…..

Citește în continuare pe IQads.ro

Şeful fabricii de mobilier Savini Due din Sebeş: „Focusul nostru principal este.....” - 02.03.2018

Exportul a ajuns în 2017 la peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe de export fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, con­trolat de omul de afaceri italian Pier­sante Savini, a finalizat anul trecut un pro­gram de investiţii de peste 1 mil. euro, ce a presupus achiziţionarea de instalaţii teh­nologice de producţie, dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente. 

Citește în continuare pe ZF.ro

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş a ajuns la afaceri de... - 26.10.2017
Piaţa de mobilier pentru baie este strâns legată de cea a construcţiilor, astfel că în primele luni ale anului piaţa s-a aflat într-o stare de amorţeală, urmată de o creştere în trimestrele doi şi trei.
 
Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini…. 

Citește în continuare pe ZF.ro

SAVINI DUE: ne propunem să pătrundem pe noi piețe europene - 07.02.2017

„Pentru SAVINI DUE, anul 2016 a fost unul plin de provocări și reușite, un an în care așteptările noastre au fost depășite, în special pe piața din România. Se preconizează o creștere a cifrei de afaceri cu 30-35% față de anul trecut. Printre punctele forte ale anului 2016, aș dori să menționez creșterea consumului și evoluția pozitivă a pieței imobiliare…. 

Citește în continuare pe revistamobila.ro

Savini Due: cum să ai o baie ca-n reviste! - 26.01.2017

Cu o experiență de circa 15 ani pe piața românească, Savini Due a devenit cel mai important brand în ce privește mobilierul pentru baie. Colecțiile sunt nenumărate și, deși totul a pornit de la o colecție clasică, astăzi mai multe stiluri sunt bine reprezentate….. 

Citește în continuare pe magmob.ro

Mobila produsă în județul Alba tot mai căutată în Germania. Patru companii de succes - 26.01.2016

Mobila produsă în județul Alba este tot mai căutată în Germania. O dovadă recentă în acest sens este prezența la Târgul internaţional de mobilă – IMM Cologne 2016, desfășurat la Köln în perioada 18-24 ianuarie, a patru firme producătoare de mobilă din Alba…. 

Citește în continuare pe ziarulunirea.ro

Best of Business: Consiliul Judeţean Alba a premiat cele mai... - 11.12.2014

Companiile care au avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea economică a judeţului Alba au fost recompensate cu distincţii oferite de CJ Alba, joi, 11 decembrie, la a VIII-a ediţie a galei Best of Business. Prin acest eveniment, Consiliul Judeţean Alba evidenţiază şi recunoaşte…. 

Citește în continuare pe adevarul.ro