fbpx

Savini Due – producător de mobilier de baie

MISIUNEA NOASTRĂ

Ne dorim să creăm pentru fiecare client momente zilnice de inspirație și stare de bine, prin produsele realizate cu profesionalism și responsabilitate față de oameni și mediu.

ISTORIE

De aproape 20 de ani

Creăm mobilierul care te inspiră

Profesionalismul, dedicarea, pasiunea pentru design, atenția la detalii și respectul pentru comunitate și mediu au stat întotdeauna la baza fiecărui proces, a fiecărei decizii, și a fiecărui produs rezultat, care astăzi înfrumusețează băile milioanelor de clienți Savini Due din toată Europa.

Savini Due, compania cu sediul în Sebeș, România, a fost înființată în anul 2003 de antreprenorul italian Piersante Savini din dorința sa de a-și transpune în realitate viziunea despre ceea ce înseamnă confort și estetică într-o baie.

„Baia reprezintă un spațiu personal, intim, pentru fiecare dintre noi. Este un refugiu din viața cotidiană, un spațiu destinat relaxării și bunăstării.

– Piersante Savini, Owner

Compania a investit permanent în integrarea celor mai noi tehnologii de producție, a sistemelor de automatizare și control al calității, pentru a se asigura de buna respectare a misiunii și valorilor noastre. Comunicarea permanentă cu partenerii și clienții, ne-a permis să ne aliniem tendințelor de design și să răspundem necesităților pieței.

  • 75.000 mp facilități de producție;
  • Management tânăr;
  • Produse certificare FSC;
  • Tehnologii de producție cu 0 emisii de compuși organici volatili;
  • Procese și sisteme ISO 14001 si ISO 9001 implementate.

Astăzi, Savini Due se numără printre companiile de top din Europa, cu o prezență consolidată în 28 de țări: Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, România, Ungaria, Grecia, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Elveția, Bulgaria, Cipru, Malta, Polonia, Ucraina, Rusia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Suedia, Georgia, India, Moldova.

PROFESIONALISM ȘI DEDICARE

Profesionalismul și dedicarea noastră de a duce mai departe viziunea companiei și de a deservi nevoile clienților au rămas neschimbate, dar am continuat să ne adaptăm permanent la evoluțiile tehnologice, noile standarde de calitate și de mediu, și la schimbările în preferințele clienților.

Pasiune pentru design

Armonia dintr-o baie este dată de designul, calitatea materialelor utilizate, culorile și texturile care se îmbină și transformă acest spațiu într-o oază de relaxare. De aceea pentru noi este atât de important design-ul fiecărei piese de mobilier, alegerea materialelor, culorilor și texturilor potrivite, și integrarea de tehnologii care să aducă acea stare de bine pe care ne-o dorim cu toții.

SOLUȚII ADAPTABILE ORICĂREI NEVOI DE AMENAJARE

Know-how-ul și pasiunea în crearea unei experiențe aparte pentru clienții noștri ne-au permis să regândim producția de serie transpunând-o într-o vastă plajă de opțiuni, care să corespundă tuturor nevoilor de amenajare. Astăzi, portofoliul nostru include atât produse standardizate care corespund nevoilor pieței, dar și soluții configurabile care vin să răspundă nevoilor de personalizare a clienților.

CALITATE ȘI ATENȚIA LA DETALII

În ultimii ani, ne-am concentrat pe integrarea, optimizarea trasabilității produselor și respectarea procedurilor, cu scopul de a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de calitate posibil.

RESPECTUL PENTRU COMUNITATE ȘI MEDIU

Începând cu 2021, Savini Due va produce mobilier realizat numai cu materiale din lemn certificate FSC®: aceasta certifică trasabilitatea și originea lemnului.

MATERIALELE NOASTRE

HPL STRATIFICAT

Laminatul de înaltă presiune (HPL) este un produs stratificat acoperit cu rășină decorativă. Este un material de o calitate absolută deoarece este ignifug, hidrofug, este rezistent la uzură, abur, produse de curățare și dezinfectanți. Oferă o estetică care se potrivește perfect tuturor stilurilor de design.

MDF ÎNFOLIAT

Pe lângă rezistența superioară la umiditate și zgârieturi, MDF-ul înfoliat conferă un aspect unic mobilierului și maximă flexibilitate în privința culorilor, texturilor și finisajelor. Este o tehnologie prietenoasă cu mediul datorită reducerii la 0 a emisiilor de compuși organici volatili.

PANOURI MELAMINATE

Panourile melaminate sunt extrem de rezistente la zgârieturi și solvenți și sunt utilizate pe scară largă în industria mobilei. Aspectul produsului poate fi îmbunătățit prin utilizarea hârtiei melaminate texturate cu aspect de lemn.

LEMN MASIV

Lemnul masiv este folosit la realizarea unor modele clasice cu accente rustice. Finisajele “noce“, “decapé“, “shabby“ permit amplasarea în diferite stiluri de amenajare.

CERAMICĂ

Ceramica este materialul tradițional folosit la realizarea lavoarelor pentru baie. Este durabil și ușor de curățat.

COMPOZIT

Materialul compozit este soluția modernă pentru realizarea lavoarelor. Fiind un amestec de materiale naturale și polimer acrilic, permite crearea unor forme speciale de orice dimensiune și aspect geometric. Are o durabilitate în timp remarcabilă.

METAL

De la sertare la balamale și până la mânere și accesorii, metalul oferă rezistență și precizie produselor noastre, precum și un aspect foarte de plăcut.